Carpardoo

Discounts at Carpardoo

  • Carpardoo

    <b>Carpardoo.nl - De online shop voor voordelige auto onderdelen en auto-accessoires</b><br />Carpardoo.nl heeft een zeer groot assortiment met meer dan 1 miljoen auto-onderdelen en accessoires.
    Discount code

Info about Carpardoo

Carpardoo.nl - De online shop voor voordelige auto onderdelen en auto-accessoiresCarpardoo.nl heeft een zeer groot assortiment met meer dan 1 miljoen auto-onderdelen en accessoires.
Carpardoo.nl - De online shop voor voordelige auto onderdelen en auto-accessoires
Carpardoo.nl heeft een zeer groot assortiment met meer dan 1 miljoen auto-onderdelen en accessoires. Het uitgebreide online-assortiment bevat onderdelen voor alle gangbare automerken en modellen. Door een kenteken in te voeren, weet de eindgebruiker ook direct welk onderdeel voor zijn of haar auto geschikt is. Dankzij de grote voorraad van Carpardoo.nl worden meer dan 90% van de onderdelen binnen 48 uur na de aankoop verzonden.

Kopen bij Carpardoo.nl betekent voor klanten
β€’ Grote keuze aan auto-onderdelen met scherpe prijzen;
β€’ Verzending binnen 48 uur na aankoop;
β€’ Garantie en 100 dagen retourrecht;
β€’ Focus op kwaliteit en A-merken;
β€’ Onderdelen zoeken op kenteken.

Voordelen voor Publishers
β€’ Diverse, ook seizoensgebonden akties mogelijk;
β€’ Rechtsstreekse publisher support;
β€’ Optimale resultaten dankzij uitgebreid scala reclame-uitingen (op aanvraag ook individuele banners mogelijk).

Premium commissie is op aanvraag mogelijk.

Carpardoo.nl is een handelsmerk van kfzteile24 GmbH, marktleider in Duitsland op het gebied van online auto-onderdelen verkoop. Nadat in Duitsland al vele prijzen en awards zijn gewonnen, werd het tijd om ook in Nederland een nieuw merk op te zetten. Bij Carpardoo.nl vind u auto-onderdelen en gereedschap van gerenommeerde merkfabrikanten, die aan kwaliteit en levensduur niets te wensen over laten. Meer dan 550 medewerkers dragen er dagelijks aan bij dat u uw onderdelen snel ontvangt of dat u bij vragen of problemen, altijd deskundig advies ontvangt.
Click here for your discount

Related Tags