Assem

Kortingen bij Assem

Info over Assem

Assem.nl heeft uitgebreid aanbod van dames-, heren en kinderschoenen.
Assem.nl heeft uitgebreid aanbod van dames-, heren en kinderschoenen. Bestel eenvoudig op Assem.nl en ontvang uw bestelling gratis binnen 1 tot 3 werkdagen thuis.

β€’ Meer dan 200 topmerken;
β€’ Gratis verzending en retour;
β€’ Achteraf betalen mogelijk;
β€’ Veilige betaalmogelijkheden.

Waarom lid worden van het Van den Assem affiliateprogramma?
Assem.nl is een groeiend bedrijf dat over heel de wereld bestellingen bezorgt. Door het uitgebreide aanbod aan verschillende topmerken biedt Assem.nl voor verschillende doelgroepen schoenen, tassen en accessoires aan. Samen gaan we ervoor om zoveel mogelijk verkopen te genereren.

USP's:
β€’ Een uitgebreid assortiment voor dames, heren en kinderen;
β€’ Een gemiddelde orderwaarde van rond de € 140,-;
β€’ Gratis verzending vanaf € 50,- en gratis retourneren;
β€’ Veel verschillende seizoen banners;
β€’ Ruimte voor het afnemen van promotiepakketten.


Van den Assem biedt een uitgebreid aanbod aan van dames-, heren en kinderschoenen zowel online als in een van de offline winkels. Van den Assem is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar bestaat. Het familiegevoel staat centraal en Van den Assem streeft er altijd naar om naast schoenen, ook een goed gevoel te verkopen aan de klanten.

Van den Assem werd in 1910 opgericht door de eerste generatie van het familiebedrijf. Al vrij snel besloot Van den Assem om een duurder segment aan schoenen te verkopen. Het bedrijf begon met slechts één winkel in Rotterdam, maar heeft inmiddels uitgebreid naar meerdere winkels en een webshop.

Gerelateerde Tags