Azerty

Kortingen bij Azerty

  • Azerty

    Met meer dan 100 werknemers en een online omzet van vele tientallen miljoenen per jaar is Azerty.nl
    Kortingscode

Info over Azerty

Met meer dan 100 werknemers en een online omzet van vele tientallen miljoenen per jaar is Azerty.nl de grootste onafhankelijke IT Hardware van Nederland.
Met meer dan 100 werknemers en een online omzet van vele tientallen miljoenen per jaar is Azerty.nl de grootste onafhankelijke IT Hardware van Nederland. Om deze positie te behouden en uit te breiden, is Azerty.nl op zoek naar publishers die het assortiment onder een zo relevant mogelijk publiek kunnen promoten. Diverse categorieën en specifieke doelgroepen, zowel zakelijk als particulier, kunnen daarbij als invalshoek dienen. Specifieke maatwerk campagnes zijn uiteraard altijd bespreekbaar.

Azerty is dé IT Hardware shop voor en door experts in Nederland en België. De missie van Azerty is erop gericht om het beste assortiment tegen de juiste, scherpe, prijs te leveren aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Het IT Hardware assortiment van Azerty bestaat onder andere uit PC’s, Laptops & Tablets, componenten, alles op het gebied van online gaming en zakelijke IT toepassingen.

Gerelateerde Tags