Azoren voja travel

Info over Azoren voja travel

Azoren.voja.travel is onderdeel van Voja travel.Voja travel is een snelgroeiende reisorganisatie gevestigd in hartje Utrecht nabij de Dom.
Azoren.voja.travel is onderdeel van Voja travel.

Voja travel is een snelgroeiende reisorganisatie gevestigd in hartje Utrecht nabij de Dom. Reizen met Voja travel is kleinschalig, persoonlijk en authentiek. De reiziger komt in contact met locals en bezoekt bijzondere plekken.

Bijzonder aan Voja travel is het netwerk op de bestemming dat zorgt voor een fantastische reiservaring. Dankzij dit lokale netwerk zorgt Voja Travel voor een persoonlijke ervaring en kan de reiziger zorgeloos op reis. Indien gewenst wordt de reiziger opgehaald van het vliegveld. Excursies en activiteiten kunnen vooraf of ter plekke geboekt worden voor kleine reisgezelschappen en worden georganiseerd door locals met kennis van het land. Een restaurant of huurauto reserveren? Een appje met de lokale buddy volstaat. Deze persoonlijke, lokale service wordt gewaardeerd; klanten geven Voja.travel reizen een 9,6 uit 10.

Voja travel is een Love brand en biedt affiliates kwaliteitscontent. Dat betekent mooie verhalen en aantrekkelijke, shareable content. Voja travel biedt affiliates de mogelijkheid reizen aan te bieden die qua beleving een stap verder gaan. De reiziger reist kleinschalig, ontmoet locals en komt op bijzondere plekken. De reizen zijn individueel (geen groepsreizen) en door het Voja travel team van locals komt de reiziger dichtbij de natuur, lokale cultuur en tradities. Bovendien zijn de reizen Fair Travel, dat betekent o.a. dat Voja travel zorgt voor eerlijke lonen op de bestemming(en), CO2 compensatie en ontwikkelingsprojecten op bestemmingen waar dat nodig is. Zo creëert Voja travel bijvoorbeeld eco accommodaties met de lokale bevolking en werken we aan opleidingstrajecten om locals te empoweren.

De verhalen van de locals en aan Voja travel verbonden influencers en bieden de affiliates mooie kansen voor aansprekende content. Tot slot biedt Voja travel affiliates aantrekkelijke vergoedingen.


De ontstaansgeschiedenis van Voja travel was al te lezen in media als het NRC, de Telegraaf, het AD en National Geographic. Hoe Voja travel ontstond? Founder Joshua van Eijndhoven, zeilde de wereld in op zijn zeiljacht en kwam in Kaapverdië zijn liefde Katia tegen. Samen zeilde het stel zes jaar rond de wereld. Terug in Nederland richtte Joshua samen met Emiel en Bart-Jan, Voja travel op om toerisme eerlijker en reizen authentieker te maken. Eerste land: Katia’s thuisland; Kaapverdië.

De Azoren zijn Voja’s derde bestemming en één van de plekken waar Joshua tijdens zijn reizen is geweest. De schoonheid van de authentieke en ongerepte eilanden zijn sprekend. Maar de beleidsplannen op het gebied van natuur, milieu, erfgoed en sociale aspecten zorgen ervoor dat de Azoren binnen onze visie van Fair Travel passen en een voorbeeldfunctie hebben voor hoe toerisme op een duurzame manier ontwikkeld kan worden.

Gerelateerde Tags