Gymshark

Kortingen bij Gymshark

  • Gymshark

    Gymshark is een fitnesskleding & accessoires merk, fabrikant en online retailer gevestigd in Verenigd Koninkrijk.
    Kortingscode

Info over Gymshark

22207 reviews
Score: 94 van 100
Gymshark is een fitnesskleding & accessoires merk, fabrikant en online retailer gevestigd in Verenigd Koninkrijk.

De Gymshark community zet zich in voor de ontwikkelingen van conditie en de dingen die we vandaag doen om ons voor te bereiden op morgen. Als het gaat om maximaal presteren, mag er geen belemmering zijn - vooral niet door je sportkleding. Dus bij alle sportkleding en accessoires, die we voor je ontwerpen, wordt er rekening gehouden met jouw progressie en de beste resultaten. We willen dat je over de meest comfortabele sport hoodies, de meest ondersteunende naadloze leggings en de meest innovatief ontworpen trainingsshirts beschikt - welke gemaakt zijn om gemakkelijk in te bewegen wanneer het er echt toe doet.

Game changing sportkleding. Het zit niet alleen in het ontwerp, het zit ook in jou .

Gymshark is een fitnesskleding & accessoires merk, fabrikant en online retailer gevestigd in Verenigd Koninkrijk – ondersteund door miljoenen betrokken Social Media volgers en klanten in meer dan 131 landen.

Opgericht in 2012 door een tiener Ben Francis en een groep middelbare school vrienden. Gymshark is uitgegroeid van een zeefdruk operatie in een garage naar 1 van de snelst groeiende en meest herkenbare merken in de fitness. Deze groei komt door de toewijding aan innovatief, effectief produceren en steeds groter wordende sociale aanwezigheid en bovenal een toewijding aan de Gymshark visie:

Before there is an action, there is an idea.
‘Voordat er een actie is, is er een idee.’

Wij bestaan om tools te creëren voor mensen die helpen hun volledige en potentiële kunnen te ontgrendelen en in actie te laten komen.

Be all that you imagined you could be. Be a visionary.
‘Wees alles wat je dacht dat je zou kunnen zijn. Wees een visionair’

Klik hier voor jouw korting

Gerelateerde Tags