Mealhero.me

Kortingen bij Mealhero.me

Info over Mealhero.me

Altijd lekkere en gezonde maaltijden in huis?Mealhero.me is ontstaan uit de noodzaak om een gezonde levensstijl te combineren met een drukke agenda.
Altijd lekkere en gezonde maaltijden in huis?
Mealhero.me is ontstaan uit de noodzaak om een gezonde levensstijl te combineren met een drukke agenda. Met Mealhero.me is er altijd een foodbox vol lekkere vriesverse maaltijden in huis, die in een handomdraai klaargemaakt kunnen worden in de slimme stomer van Mealhero.me!

Stel zelf een eigen plan samen
Klanten kunnen ingrediënten bestellen op basis van persoonlijke voorkeuren. Klanten kunnen het aantal personen, maaltijden en bezorgingen uitzoeken. De prijs evalueert mee met de gekozen opties. Zo wordt de vaste prijs per maaltijd berekend.
Klanten kunnen zelf een Mealhero.me pakket samenstellen. Klanten kunnen kiezen uit gerechten samengesteld door de chefs van Mealhero.me, zelfgekozen maaltijden of afzonderlijke ingrediënten. De consument is de baas. Het plan is bovendien volledig flexibel: klanten kunnen starten, stoppen en pauzeren wanneer dat gewenst is.

Koken zonder gedoe
Klanten krijgen van Mealhero.me een unieke stoomoven. De stoomoven bereidt elk ingrediënt perfect, enkel door op de startknop te drukken. De verschillende ingrediënten in de Mealhero.me maaltijden vragen elk een andere stoomtijd, daarom is de Mealhero.me stomer voorzien van 3 aparte compartimenten zodat het zeker is dat elk ingrediënt volgens de juiste bereidingswijze gestoomd wordt.
De stoomkoker is voorzien van slimme scanningstechnologie. Elk ingrediënt is voorzien van een RFID-label (Radio-frequency indentification) zodat die wordt bereid volgens de correcte receptuur. Dit zorgt ervoor dat klanten de Mealhero.me ingrediënten naar hartlust kunnen combineren. Gewoon scannen en starten.

Omdat de slimme stomer met internet verbonden is, praat die met de app. Daardoor houdt de app telkens de voorraad bij en zal die op zoek gaan welke maaltijden er nog in huis zijn.
Daarnaast staat de Mealhero.me smartphone applicatie klanten volledig bij in het kookproces als een virtuele chef. Op basis van eetpatroon en voorkeur van de klant kan de virtuele chef bijleren en zal hij suggesties maken.

Gezond én duurzaam
Van het veld rechtstreeks naar het bord. Geen lange keten maar een kort proces dat niet alleen goed is voor het milieu maar er ook voor zorgt dat ingrediënten langer vers blijven en hun verse smaak bewaren! Omdat alles vriesvers is, kunnen Mealhero.me maaltijden tot wel 6 maanden bewaard worden in de diepvries.
De verpakkingen van Mealhero.me bestaan uit 50% gerecycleerde PMD die 100% gerecycled kunnen worden in de nieuwe blauwe PMD zak. Met de Mealhero.me foodbox kunnen klanten iets leuks doen of ze kunnen gerecycled worden bij papier en karton.

USPs
• Altijd gezonde maaltijden in huis;
• Flexibel lidmaatschap;
• Er hoeft niet gekookt te worden;
• Verbonden met het internet;
• Duurzaam.

Voordelen voor affiliates
Mealhero.me is een uniek concept onder de maaltijdboxen. Door interessante collabs aan te gaan met o.a. De Vegetarische Slager en WW (Weight Watchers heruitgevonden) probeert Mealhero.me zo relevant mogelijk te blijven voor partners en klanten. Als snelgroeiende scale-up is er nog veel potentieel op de Nederlandse markt.

Mealhero.me is ontstaan uit de noodzaak om een gezonde levensstijl te combineren met een drukke agenda. Met Mealhero.me is er altijd een foodbox vol lekkere vriesverse maaltijden in huis, die in een handomdraai klaargemaakt kunnen worden in de slimme stomer van Mealhero.me!

Gerelateerde Tags