Sentimo

Kortingen bij Sentimo

Info over Sentimo

8474 reviews
Score: 92 van 100
In de online winkel www.Sentimo.de kun je radiator bekleding configureren en bestellen op maat.

In de online winkel www.Sentimo.de kun je radiator bekleding configureren en bestellen op maat. De Sentimo verwarming bekleding verfraait oude radiatoren in een paar handelingen.

Sentimo bied je moderne radiatorbekleding en geeft jouw radiator een frisse, moderne uitstraling. De metalen radiatorpanelen worden met één klik bevestigd en verbergen lelijke radiatoren in jouw huis.

Als klant heb je uiteraard de vrijheid om te kiezen in welke vormgeving en kleur jouw eigen Sentimo radiatorbekleding gemaakt dient te worden zodat de bekleding optimaal aansluit bij de inrichting. Kies jouw afmetingen, kleur en type radiator in onze configurator.

De oude, visueel impopulaire radiatoren kunnen dankzij de Sentimo-designbekleding discreet in het ruimtedesign worden geïntegreerd. De op het interieurdesign afgestemde kleur, de vorm of individuele kleuraccenten dragen hieraan bij. Vergeleken met een radiatorbekleding van hout, overtuigen de metalen afdekkingen door hun puristische vorm en het gladde oppervlak.

Een groot voordeel van Sentimo radiatorbekleding is dat deze eenvoudig te monteren is, zonder gereedschap of handvaardigheid. Dankzij sterke magneten die het paneel aan de radiator bevestigen, blijft het op zijn plaats en glijdt niet weg, er zijn geen schroeven nodig. Maar hij is niet alleen eenvoudig te bevestigen, hij is ook met één klik te verwijderen, wat onder andere het schoonmaken een stuk gemakkelijker maakt.

De Sentimo radiator design panelen zijn momenteel verkrijgbaar in 17 kleuren en 3 verschillende types. U koopt Sentimo eenvoudig en voordelig in de online shop.

Klik hier voor jouw korting

Gerelateerde Tags