Skala.nl

Kortingen bij Skala.nl

Info over Skala.nl

ProgrammaIn Nederland wordt veel consumenten elektronica inmiddels online gekocht.
Programma
In Nederland wordt veel consumenten elektronica inmiddels online gekocht. Maar wat nou als blijkt dat u niet kunt kopen? Dan is Skala de oplossing!
Het programma bevat diverse algemene en specifieke tekstlinks en banners. Voor de belangrijkste productcategorieën is een bannerset ontwikkelt zodat u als Publisher heel specifiek kunt targeten.

De algemene bannerset is ontwikkeld, zodat u het huuralternatief kunt positioneren naast de koopoptie van andere aanbieders van consumenten elektronica.

Commissies
Een bruto commissie wordt gegeven op een contactverzoek.

Sinds 40 jaar is Skala actief in de verhuur van consumenten elektronica. In een ver verleden met fysieke winkels op A-locaties in bijna elke grote stad van Nederland, nu met een online webshop als enige kanaal waar een conversie plaatsvindt. Op de website van Skala kan de bezoeker een apparaat bestellen, waarna deze door het commerciële team van Skala wordt nagebeld om de bestelling in orde te maken en een leveringsdatum af te spreken.
Apparatuur huren bij Skala betekent kiezen voor het betalen per maand. Door voor Skala te kiezen hoeft de consument 'grote' aankopen niet meer uit te stellen tot het aankoopbedrag bij elkaar is gespaard.

Assortiment
Het assortiment van Skala is breed. Van televisies tot laptops en van wasmachines tot pc’s. Het assortiment van Skala kenmerkt zich door uitsluitend A-merken zoals Samsung, Philips, Sony, Bosch, Miele en Apple aan te bieden. Daarnaast probeert Skala de bezoeker altijd het ‘nieuwste van het nieuwste’ te bieden. Zo verhuurt Skala een rijk assortiment laptops, tablets en ook Full HD Smart televisies zijn onderdeel van het assortiment.
De consument kan ook kiezen voor gebruikte apparaten welke nòg goedkoper zijn. Omdat die producten niet nieuw zijn, krijgt men een aantrekkelijke korting op de huurprijs.

Verder geniet de klant van Skala van de volgende unieke voordelen:
• Volledige garantie op alle producten
• Gratis bezorging en installatie van het apparaat
• Geen extra kosten voor reparatie
• Alleen A-merken
Klik hier voor jouw korting

Gerelateerde Tags