Snag Tights

Kortingen bij Snag Tights

Info over Snag Tights

6613 reviews
Score: 96 van 100
Snag Tights, panty's voor elke vorm en maat.

Iedereen heeft het recht op passende panty’s. Wij hebben ons gecommitteerd om minstens in de maten 32 tot 64 artikelen te maken, en vinden dat alle kleding in alle maten verkrijgbaar moet zijn.

We geloven dat we de wereld moeten laten zien zoals hij werkelijk is, zonder vooroordelen in onze marketing. Al onze marketing beelden zijn van onze klanten, mensen die houden van Snags en ze daadwerkelijk dragen. We willen alle genders, mogelijkheden, etniciteiten, leeftijden en stijlen weerspiegelen. Het is onze taak om de wereld van adverteren meer inclusief en uitnodigend te maken. Het is gewoon het juiste om te doen!

We betalen iedereen die voor Snag werkt of voor ons produceert een eerlijk loon. Om een goed en betekenisvol leven te kunnen leiden hebben mensen een eerlijk loon nodig. We werken niet met bedrijven die er niet hetzelfde over denken. We proberen ook om al onze freelance opdrachten binnen de Snag community uit te zetten. Op die manier kunnen we teruggeven, en elkaar ondersteunen, en dat vinden we waardevol. Wanneer we het leven van mensen beter kunnen maken zullen we dat doen.

Ons productieproces is klimaatneutraal, en onze verfsystemen gebruiken recycled water. We gebruiken geen eenmalige plastics in ons gehele productie- en verzendproces en we gebruiken recycled materiaal waar mogelijk. We werken aan een proces om onze panty’s te recyclen – een complete circulaire panty economy. We zouden s’nachts niet kunnen slapen als we niet constant bezig waren om Snag steeds duurzamer te maken.

We gebruiken vegan verf en de meeste van onze producten zijn geheel diervrij. Voor onze merino wollen panty’s gebruiken we biologische merino uit Nieuw-Zeeland die geheel mulesing vrij is. Onze panty’s worden in het noorden van Italië gemaakt en worden via de weg vervoerd naar onze distributiecentra. Al onze afgekeurde panty’s gaan naar Hey Girls. We werken ook elk jaar met een keur aan goede doelen die door onze klanten worden voorgedragen.

Klik hier voor jouw korting

Gerelateerde Tags