Solarlampkoning.nl

Kortingen bij Solarlampkoning.nl

Info over Solarlampkoning.nl

10675 reviews
Score: 92 van 100
SolarlampKoning.nl is niet alleen specialist op het gebied van tuin verlichting, maar ook op het gebied van kwaliteit en prijs.

SolarlampKoning.nl is niet alleen specialist op het gebied van tuin verlichting, maar ook op het gebied van kwaliteit en prijs. Zowel consumenten als bedrijven zijn bij SolarlampKoning.nl aan het juiste adres voor goede producten tegen een scherpe prijs. In het brede assortiment vind je alle mogelijke solar verlichting aan met de daarbij behorende accessoires.

Koning in Prijs
Waar op diverse andere plaatsen solar led lampen worden aangeboden voor veel hogere prijzen, gaat SolarlampKoning.nl mee met dalende prijs van LED verlichting in het algemeen en dus ook die van slimme verlichting specifiek. Daarnaast letten zij scherp op de prijzen van diverse andere kwaliteitsshops waardoor zij de klant de beste prijs- en kwaliteitsverhouding kunnen bieden en garanderen.

Koning in Kwaliteit
Hoe belangrijk de prijs ook is, dit mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit. Alle led verlichting en accessoires van SolarlampKoning.nl zijn voorzien van het CE en RoHS keurmerk. Daarnaast testen zij de producten zoveel mogelijk voordat zij ze verzenden. SolarlampKoning.nl importeert de producten rechtstreeks uit China van diverse fabrikanten waarmee ze al lang samenwerken. Dit zorgt voor een stabiele kwaliteit. SolarlampKoning.nl richt zich specifiek op solar lampen en alle bijbehorende accessoires waardoor ze zich met een gerust hart een specialist durven te noemen. Hierbij worden ze niet afgeleid door andere producten en gaat alle aandacht uit naar het leveren van goede producten en het voeren van een uitgekiend assortiment.

Koning in Service
Hoe goed de kwaliteit ook is, hoe scherp de prijzen ook zijn, uiteindelijk is de service hetgeen waarmee SolarlampKoning.nl klanten zal blijven verbazen. Dit begint bij het eerste bezoek aan de website en eindigt… nooit! Elke klant, elke bestelling is voor SolarlampKoning.nl even belangrijk. Zij proberen je altijd van de juiste informatie te voorzien en een passend advies te geven. Het retourbeleid van SolarlampKoning.nl is eenvoudig en de garantievoorwaarden zijn uitstekend. SolarlampKoning.nl streeft naar 100% klanttevredenheid.

Voordelen van SolarlampKoning:
• Voor 23:45 uur besteld, de volgende dag in huis
• Hoge kwaliteit led verlichting, 2 jaar garantie
• Gratis verzending vanaf € 99,- (NL en BE)
• Klantbeoordeling van 9,3 (4500+ reviews)
• Alles uit eigen voorraad geleverd

Je bent bij SolarlampKoning.nl aan het juiste adres voor goede producten tegen een scherpe prijs. Het grootste aanbod solarlampen van de Benelux en ook nog eens de enige specialist die direct alles uit eigen voorraad levert. SolarlampKoning.nl is dus niet alleen specialist op het gebied van solar tuinverlichting, maar ook op het gebied van kwaliteit en prijs. In het brede assortiment vindt de consument vrijwel iedere buitenlamp op zonne-energie. Van beveiligingslamp en sfeerverlichting tot aan ware krachtige en degelijke tuinlampen met een hoge lichtopbrengst.

Klik hier voor jouw korting

Gerelateerde Tags

LED