Toppy

Kortingen bij Toppy

  • Toppy

    Toppy.nl is de webshop met het beste voor buiten! Alles gerelateerd aan uw tuin, vakantie, zwembad, vijver of jacuzzi onder één dak.
    Kortingscode

Info over Toppy

17405 reviews
Score: 91 van 100
Toppy.nl is de webshop met het beste voor buiten! Alles gerelateerd aan uw tuin, vakantie, zwembad, vijver of jacuzzi onder één dak.

Toppy is de webshop met het beste voor buiten! Alles gerelateerd aan uw tuin, vakantie, zwembad, vijver of jacuzzi onder één dak. Toppy gelooft in een kwalitatief goed assortiment gecombineerd met écht deskundig, persoonlijk advies.

Voordelen van Toppy:
• Levering uit eigen voorraad. Vandaag besteld, morgen in huis
• Gratis verzending vanaf €50,- in Nederland, België en Duitsland
• Betalen zoals je wilt, vooraf of achteraf
• Gratis retourneren met een bedenktijd van 90 dagen

Toppy is een snelgroeiend bedrijf met een sterk groeiend assortiment. Alles voor buiten onder één dak. Relevant voor eenieder met een tuin of eenieder die (wel eens) op vakantie gaat. Toppy houdt van een open en eerlijke manier van werken en willen samen gaan voor een optimaal resultaat.

Wij zijn Toppy, de webshop met het beste voor buiten! Maar waarin precies? Wij zijn een webshop op het gebied van zwembaden, spa’s, vijvers en outdoor. Inmiddels verwerken we meer dan 100.000 bestellingen per jaar en zijn we uitgegroeid tot de grootste zwembadwebwinkel van Nederland en België. Bij Toppy geloven we in een kwalitatief assortiment gecombineerd met écht goed advies. Dit doen we met online keuzehulpen, telefonisch advies en uitgebreide productomschrijvingen. Samen met een team van meer dan 30 medewerkers werken we iedere dag hard om onze webshops nog beter te maken.

Klik hier voor jouw korting

Gerelateerde Tags